Nettó: 280 g
Kellemes ízű „alap”, amely a szakácsok fantáziájának szabad teret biztosít. Elsősorban halak és világos húsok készítéséhez ajánljuk. A halak húsa eredetileg szinte „íztelen”, semleges, ezért erősebben kell fűszerezni. Pontosan emiatt magas a fekete bors aránya a készítményben, amely az egyik legismertebb konyhanövény a világon. Csípős, jellegzetes illatú. Halak, húsok sütésénél a pácolás rendkívül fontos, mert időt hagyunk, hogy a hús felvegye a fűszerek zamatát.
Összetevők:
Konyhasó (jódozott), feketebors 32%, citromsav, mononátriumglutamat, burgonyakeményítő, paprika, pálmazsír, vöröshagyma, fokhagyma-kivonat, természetes citromaroma.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
TARTALMAZ |
100 G |
Energia: |
918 kK (218 kcal) |
Zsír: |
3,6 g |
amelyből |
|
– telített zsírsavak: |
0,7 g |
Szénhidrát: |
30 g |
amelyből |
|
– cukrok: |
3,5 g |
Fehérje: |
4,1 g |
Só: |
35 g |
Allergén információk
[gm] [lm] [cf] [vegan]