Kedves Vásárlóink! Köszöntjük az újonnan megnyílt Just Nahrin Market webáruházban! Kérdés, termékinformáció, javaslat esetén, keressenek minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén: +36 70 789 84 86; justnahrinmarket@gmail.com

Premium minőségű svájci kozmetikumok, étrendkiegészítők, vitaminok, szirupok, levesporok, diétát elősegítő termékek több évtizedes szakértelemmel készítve

Just Nahrin cégtörténet

                   A SIKER ÚTJÁN

A Just több mint 20 éve van jelen Magyarországon. 

A miskolci központ mellett Budapesten és Debrecenben rendelkezik állandó képviselettel.

Programjaikkal komplex egészségőrző szolgáltatást nyújt, a termékektől a tanácsadáson át az üzleti lehetőségekig egyaránt.

A cég filozófiája, hogy a természetes anyagokat a legmagasabb minőségű termékekké dolgozzák fel.

A Just cég vezetői odafigyelnek, hogy a készítmények megfeleljenek a szakma legmagasabb szintjének, és a piaci követelményeknek. Modern laboratóriumok biztosítják a folyamatos fejlesztést és minőségellenőrzés.

A Just kozmetikai termékeinek széles termékválasztékával biztosítja a modern és egészséges testápolás teljességének lehetőségét.

Emellett egy sikeres karrier lehetőségét is kínáljuk, hiszen Nálunk lehetősége nyílhat egy sikeres vállalkozás felépítésére, és jövedelmező működtetésére. A korszerű, többszintes értékesítési formát a minden egyes szintnek megfelelő, gyakorlati alapokon nyugvó, tudományos precizitással kidolgozott képzési felépítmény támogatja. Oktatási rendszerünk garanciát jelent az üzleti sikerek eléréséhez.

1930 óta 

Ha visszatekintünk a cég történelmére, fejlődésére, az mindig kapcsolódott a jövőhöz, hiszen a JUST története élő és dinamikus. Mindig is a rugalmasság, a felelősségtudat, az innováció készség és a jövőre irányuló figyelem jellemezte ezt a családi vállalkozást.

4 fogalom, mely azóta is alapját képezi a cégfilozófiának:

  • Természet
  • Bizalom
  • Innováció
  • Minőség

Az út a nemzetközi elismertséghez

Ulrich Jüstrich, a JUST cég alapitója, a svájci kézművesipar nehéz helyzetét látva új lehetőségeket keresett. Ezt Argentínában találta meg, ahová 1923-ban vándorolt ki. Először kefeárusként dolgozott, majd felismerte, hogy ebben az üzletágban és a közvetlen értékesítésben mekkora lehetőségek rejlenek. 1930-ban hazatért Svájcba és megalapította saját vállalkozását, amely ma is ugyanazokkal az alapelvekkel működik.

A Nahrin AG 1954-es alapítása óta egyike a legnagyobb direkt értékesítési vállalkozásoknak Svájcban. Intenzív és rugalmas párbeszédet tart fenn a vásárlókkal és gyorsan képes lekövetni az új piaci/vevői igényeket. Ehhez az állandó fejlesztéshez a direkt értékesítés a legalkalmasabb forma, ahol különösen intenzív tanácsadói kapcsolatokat tartunk fenn.

Alapfilozófia a modern egészséges élelmiszereket előállítása. A Nahrin termékek kizárólagosan természetes alapanyagok felhasználásával, önálló kutatással és gyártással, a legmagasabb minőségi jellemzőkkel készülnek. Az intenzív kutatás és fejlesztés és a legmodernebb előállító berendezések révén a cég képes arra, hogy a magasra tűzött céljait el tudja érni.

Ennek a termékpolitikának a következménye, hogy a fejlesztéseknél és az előállításnál a következő alapszempontokat tartják be:

  • kevés vagy semmi zsír,
  • kevés vagy semmi cukor,
  • mértékletes vagy semmi só,
  • alapvetően kevés kalória,
  • lehetőség szerint diabeteszesek is fogyaszthassák,
  • lehetőleg gluténmentes.

A Nahrin Svájcban tagja a direkt értékesítők szövetségének és magára nézve kötelezőnek tartja az etikai kódex betartását.